Tarieven

Voedingsadvies

€ 65,00    Intakegesprek (+/- 90 minuten)
€ 30,00    Voedingsplan, afgestemd op jou (eenmalig)
€ 50,00    Bespreking voedingsplan (+/- 60 minuten)

€ 50,00    Uurtarief voor een vervolg gesprek of telefonische afspraak.

Hoe lang een vervolg gesprek duurt, is afhankelijk van je wens en wat we gaan bespreken. Voorafgaand aan een gesprek kunnen we overleggen over de tijdsduur, zodat de kosten niet onverwacht zullen oplopen.Wil je tijdens een vervolg afspraak een supermarkt ronde of samen koken? De prijs wordt dan individueel afgestemd.

Eenmalig voedingsadvies kan ook. Hiervoor geldt ook het uurtarief van € 50,00.

Een kookafspraak is ook mogelijk. We zullen dan samen aan de slag gaan in uw keuken. Het tarief hiervoor is op aanvraag.

Naast de afspraak, bied ik je de ruimte mij tussen de gesprekken voor een korte vraag of opmerking te benaderen via e-mail, sms of whatsapp. Ik kan mij voorstellen dat in het proces van een veranderend voedingspatroon altijd vragen of opmerkingen zullen ontstaan of dat je wel een steuntje in de goede richting kunt gebruiken. Om je op weg te helpen geef ik hier graag antwoord op of bied ik ondersteuning. Wanneer dit voor mij buiten proporties raakt zal ik het aangeven.

Groepsadvies

De prijs is afhankelijk van het aantal personen en de tijdsduur. U kunt hiervoor contact met mij opnemen.

(W)eetworkshops

Dit bedrag wordt kenbaar gemaakt wanneer een (w)eetworkshop gepland staat.
Wil je als groep een (w)eetworkshop volgen dan kun je het tarief opvragen. Het tarief is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Voorlichting

Op basis van je wensen wordt een prijs bepaald. Je kunt hiervoor met mij contact opnemen.

Kilometervergoeding

Wanneer je kiest om het consult bij je thuis te laten plaatsvinden, vraag ik om een kilometervergoeding van € 0,25.
Dit geldt voor adressen buiten de gemeente Dalfsen en gemeente Ommen. Het aantal kilometer dat buiten beide gemeentes valt wordt in rekening gebracht.

Annulering

Indien je verhinderd bent, laat het mij dan zo snel mogelijk weten. Annulering meer dan 24 uur van te voren is kosteloos. Als je binnen 24 uur annuleert wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.

Betalingswijze

Je kunt tijdens het gesprek of een (w)eetworkshop contant betalen, of door achteraf het geld over te maken.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Mocht u financiële situatie het niet toe laten op gesprek te komen of aan een (w)eetworkshop deel te nemen, laat het me dan weten. Ik kijk graag hoe we het kunnen oplossen zodat het voor ons beide zal werken. Dit dient wel voor het eerste gesprek aan te worden gegeven.