Voor wie?

Voor iedereen die zijn of haar voedingspatroon onder de loep wil nemen en hier meer grip op wil krijgen.

Voor iedereen die – in het vaak drukke leven – lekker, bewust en gezond wil eten. In volle gezins-, werk-, studenten-, of pensioenbestaan is het begrijpelijk dat we niet overal voldoende tijd hebben. Toch willen we ook gezond zijn. Ik kijk graag mee hoe in jouw situatie (meer) ruimte is voor gezonde voeding.

Voor iedereen die en smaakvol en gemakkelijk wil koken. Pakjes en zakjes vullen de supermarkt en zijn een gemak om snel een gerecht op smaak te brengen. Vaak zitten er tal van ingrediënten, zoals zout en suikers, die men liever vermijdt. Ik laat je graag zien hoe je ook lekker kunt koken, zonder de zakjes en pakjes en wat ook gemakkelijk is.

Voor iedereen die in zijn of haar eetpatroon ook bewuste keuzes wil maken voor onze wereld. Naast gezonde keuzes voor jezelf, wil je misschien ook keuzes maken die bevorderend zijn voor onze wereld. Ik vertel je graag over de impact die sommige producten hebben en laat je zien welke andere keuzes je kunt maken.

Voor iedereen die wil leren over gezonde natuurlijke voeding.

Tenslotte, voeding is een van de basiselementen van een gezond lichaam en geest. Het is daarom heel erg belangrijk om aandacht te besteden aan wat je tot je neemt.